EPIGRAN ECO 1×3 ML

129 kr

Ampull med högkoncentrerat vetegroddextrakt som återfuktar, balanserar och slätar ut huden. En ikon i över 60 år.

19 i lager

Artikelnr: 41174 Kategorier: ,

Dr. GRANDEL Epigran är en ampull med högkoncentrerat patenterat innehåll från vetegroddextrakt som återfuktar och balanserar huden. Epigran har en utjämnande effekt på ålderstecken, då dess magiska innehåll minimerar fina linjer och rynkor. Verkar som en näringsboost och ger huden ny lyster och energi. Epigrans magiska formula har varit oförändrad sedan 1957. En ikon med kombination av naturlighet, tradition och effektivitet.

Kategori

Serum

Märkning

Eco

Applicering

Applicera efter rengöring hela innehållet på ansikte, hals och dekolletage. Klappa och massera försiktigt in i huden med fingertopparna. Avsluta med en lämplig vårdande ansiktscrème.

Ampullens innehåll som räcker till 1 behandling och ger omedelbart resultat. Förbrukas direkt, går ej att spara då de aktiva ingredienserna oxiderar och ger ingen effekt.

Ampullen kan antingen användas som en behandlingskur eller som en daglig extrakur. En behandlingskur kan vara mellan 1 – 4 veckor och mellan 2 – 3 dagar per vecka beroende på hudens behov.

Tips: För att förvara dina ampuller i badrummet finns ett praktisk och dekorativ ställ DR. GRANDEL Ampoules-Mini-Bar.

Hur man öppnar ampullen

  1. Knacka försiktigt på ampullen så att vätskan rinner ner. Inget ska finnas kvar i toppen.
  2. Den svarta pricken som markerar brytpunkten ska vändas uppåt och emot dig.
  3. Använd ampullbrytaren som medföljer i förpackningen. För in toppen av ampullen i hylsan så långt det går. Pricken på ampullen ska synas i öppningen. Bryt sen av toppen på ampullen från dig (bakåt).

Förpackning

Ask med 1 ampull, 1 x 3 ml

Huvudingredienser

Epigran

INCI

Aqua (Water), Propanediol Triticum, Vulgare (Wheat) Germ, Triticum Vulgare (Wheat) Bran, Panthenol, Citric Acid, Allantoin, Pantolactone, Glycerin, Potassium Sorbate

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “EPIGRAN ECO 1×3 ML”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *