FAQ

Frågor och svar

Priserna på sidan är inkl. moms. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning.

Dr Grandel Kosmetik förbehåller rätten att justera priserna vid ev. Valutaförändringar och vi reserverar oss för ev. Inmatningsfel av priser/texter på denna webbsida.

Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout. Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. 

Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Har du fakturafrågor, vänligen vänd dig till Klarna på 08-120 120 10 eller www.klarna.com/se/kundservice/

Vi levererar endast inom Sverige. 

Vi levererar produkterna med Postnord och paktet skickas till ditt uthämtningsställe. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig så att du kan hämta ut ditt paket. Du måste ange mobilnummer vid beställningen för att kunna få en SMS-avisering när det är dags att hämta din order. Ditt paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar

Vid mindre försändelser skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Fast pris 39 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige.

Du kan även hämta ditt paket i vår flagship store hos Life Butiken Askim, Datavägen 15, 436 32 Askim. Du får ett mail när ditt paket finns att hämta ut. Obs! Medtag legitimation. 

Våra öppettider är helgfria vardagar 10-19, Lör 10-16, Sön 11-15.   

Ditt paket finns hos oss i 14 dagar.