Leveransvillkor

Leveransvillkor

Vi levererar endast inom Sverige.

Vi levererar produkterna med Postnord och paktet skickas till ditt uthämtningsställe. Så fort paketet finns på plats på ditt uthämtningsställe skickas en avisering till dig så att du kan hämta ut ditt paket. Du måste ange mobilnummer vid beställningen för att kunna få en SMS-avisering när det är dags att hämta din order. Ditt paket ligger på utlämningsstället i 14 dagar

Vid mindre försändelser skickas ditt paket direkt hem i din brevlåda. Går inte paketet ner i brevlådan kommer det en avisering så du hämtar det på ditt ombud.

Fraktkostnad

Fast pris 39 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. 

Hämtas i butik

Du kan även hämta ditt paket i vår flagship store hos Life Butiken Askim, Datavägen 15, 436 32 Askim. Du får ett mail när ditt paket finns att hämta ut. Obs! Medtag legitimation. Våra öppettider är helgfria vardagar 10-19, Lör 10-16, Sön 11-15.

Ditt paket finns hos oss i 14 dagar. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning.

Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.